Hasznos tartalmak különféle témákban.

Samsung A13 (SM-A137F) tapasztalatok

2022. december 03. - HTNY

Nem találkoztam problémával, a hívás normálisan működik, az oprendszernél nem jött elő bug. A wifi és a blutusz normálisan működik és az erőssége rosszabb helyeken is használható.

Az egy kicsit kellemetlen érzés, hogy mostanában ennyire nagy telefonokat gyártanak, jobban örülnék, ha a telefon 3-4 centivel rövidebb lenne. Annyira egyformán megy ez a divat, hogy kb. semmi esélyünk kisebbet választani.

samsung_a13_elol.jpg

Rengeteg fajta kamerát rápakoltak, makrókamera, széles látószögű kamera, főkamera, mélységérzékelő kamera. Érdemes letölteni egy másik fényképezőgép programot, mert az alap programja sokszor alapból túlnyomja a színeket, hogy harsány, rikító színek legyenek a képen.

samsung_a13_hatulja.jpg

A dobozban nincs töltő! Sokan nem örülnek ennek, pedig természetvédelmi szempontból rendkívül fontos az, hogy egy telefonhoz ne adjanak töltőket, kábeleket, fülhallgatókat, mert így sokkal kevesebb felesleges cucc fogja szennyezni a világot. Egyébként 15W töltőt érdemes hozzá venni.

Hogy a számítógéphez is hozzá tudjuk kötni a telefont, olyan töltőt érdemes venni amin a nagy USB bemenet van és egy olyan kábelt aminek az egyik vége a nagy USB, a másik vége pedig az USB-C. Ez az USB-C csodálatos dolog, mert ez végre nem oldal függő, évtizedek óta erre várok. Töltőnél érdemes megbízható márkát venni, ha a konnektorba felejtjük, akkor nehogy leégjen a ház.

_samsung-type-c-halozati-tolto-15w-feher.jpg

Az akkumlátort ne töltsétek 100%-ra mert akkor tovább jó lesz!

RAM szempontjából vigyázni kell, mert az A13-ból van 3GB és 4GB ramos is!

A Samsugnak is van saját téma állítgatás/letöltés programja az oprendszerbe építve. A témák, ikonok között sok ingyenes is van. Ami szuper lehetőség, hogy a fizetősöket akkor is ki tudjuk próbálni, ha még nem vettük meg!

Van rajta ujjlenyomat érzékelő, de az nem hátul, hanem jobb oldalt van a bekapcsoló gombon. A vékonysága ellenére normálisan működik.

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznostartalmaknyugisan.blog.hu/api/trackback/id/tr1317993824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása