Hasznos tartalmak különféle témákban.

Wasteland 2: director's cut játékról

2022. augusztus 25. - HTNY

Meglepő módon valaki csinált magyar feliratot a 2015-ös Wasteland 2: director's cut-hoz, ez azért meglepő mert ebben a játékban rendkívül sok szöveg van. Sajnos ebből rengeteg a felesleges szöveg, az NPC karakterek imádják a felesleges dumálást.

Szerencsére maradt egy nagyon szuper jegyzetem ehhez az egyébként elsőre bonyolult játékhoz, ennek segítségével sokkal jobban végigvihetem, és nem kell megint rendkívül sok időt eltölteni azzal, hogy eszembe jussanak a legfontosabb összeállítások. Ebben a játékban tényleg rendkívül sokat számít az, hogy az elején hogyan állítjuk be az alap karaktereinket és hogy később milyen fő csapatra számítunk.

wasteland-01.jpg

A többi posztomtól eltérően, itt most szinte minden, amit el akarok mondani, az-az ide beillesztet videóban lesz! De röviden azért még annyit leírok, hogy ez egy hosszú játék, nagyon részletes karakter állítgatással, rengeteg harc, rengeteg szöveg, disztópikus jövő.

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznostartalmaknyugisan.blog.hu/api/trackback/id/tr1017914171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása