Hasznos tartalmak különféle témákban.

A legszebb digitális Casio karórák 2022-ben

2022. október 26. - HTNY

Ez most erőteljesen egyéni ízlés poszt, de legalább segíthet a keresgélésben, plusz azért felhívom a figyelmet 1-1 hasznos dologra. Aki minimalista és elegáns digitális karórát keres, az most csalódni fog, mivel a digitális Casio karóráknál nem igazán létezik ilyen.

A rezgőfunkcióval rendelkezőknél valószínűleg mindegyiknél úgy van, hogy amikor be van állítva a rezgés, akkor a hangjelzés ki lesz kapcsolva.

W736H-1AV
Rezgő funkciót is tud, jól látható a kijelző, véletlen nyomás szempontjából jó helyen vannak a gombok, plusz a gombokat körülveszi egy műanyag keret is, ami még inkább megvédi a nem kívánt lenyomástól. A könnyen megfizethető kategóriába tartozik.w736h-1av.jpg

W735H-8AV
Ugyanaz mint az előző, csak ennél kisebbek a számok, mert a felesleges karikák foglalják a helyet.
w735h-8av.jpg

TRT110H-3AV
Körülbelül ugyanaz mint az előző, csak itt a gombok nincsenek körülvéve egy fallal, plusz itt sár ellenállásról ír, kellemes zöld szín.
trt110h-3av.jpg

AE-1500WHX-3A
Az átlagnál nagyobb méretű, jól látható kijelző, a gombok jó helyen vannak, kellemes zöld szín, a könnyen megfizethető kategóriába tartozik.
ae-1500whx-3a.jpg

GD350-1B
Azon nagyon kevés negatív kijelzős órák közé tartozik, ahol jól látszanak a számok. Itt is van rezgő funkció, a gombok jó helyen vannak, de viszont a drágább kategóriába tartozik.
gd350-1b.jpg

G-7900-3
Érdekes zöldes-barna színe van, kényelmes gombok, egy kicsit a drágább kategóriához tartozik. Érdekessége, hogy 2 külön álló stopper van benne.g-7900-3dr.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznostartalmaknyugisan.blog.hu/api/trackback/id/tr3017963242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása